In haar programma Wie Kijkt? vertelt cabaretière Kiki Schippers op zaterdag 27 februari om 20.00 uur in de Gasthuiskerk in Doesburg hartstochtelijk en kwetsbaar over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid.

Gewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood gaat Schippers op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Kiki kijkt verder en vraagt door.

Wie Kijkt? is de eerste avondvullende voorstelling van Kiki Schippers (1988) die in 2011 afstudeerde aan de Koningstheateracademie. Ze won in recordtempo een aantal aanzienlijke prijzen. Zoals in 2014 de Publieksprijs en Persoonlijkheidsprijs bij het Cabaretfestival Cameretten en de tweede prijs tijdens de Vlaamse Nekka-wedstrijd. In 2013 stond ze in de finale van het Leids Cabaretfestival.

De pers is het er unaniem over eens: dit is een veelbelovend talent! NRC, Theaterkrant en Cabaret.nl gaven Schippers maar liefst vier sterren.

Het optreden op 27 februari om 20.00 uur kent een toegangsprijs van 13 euro. Reserveren kan via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.