Op de eerste dag van de Nationale Museumweek, zaterdag 16 april, staat de zesde editie van DoMUS, ‘Doesburg Museumstad’ gepland. Deze dag is voor musea en Doesburgse verzamelaars bij uitstek een dag om hun eigen collectie aan het publiek te presenteren.

Het is vooral de combinatie van museale en particuliere verzamelingen die de aantrekkingskracht van DoMuS op een breed publiek verklaart. De organisatie van DoMuS zoekt daarom ook dit keer naar Doesburgers die op 16 april hun verzameling willen laten zien in het prachtige decor van de middeleeuwse Gasthuiskerk.

Wij zoeken ook Doesburgers die iets verzamelen dat te groot of te lastig is om te verplaatsen en die hun collectie thuis willen laten zien. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Mail voor meer informatie en/of aanmelding met collega-verzamelaar Gerard Boon. Hij is bereikbaar op het emailadres: gerardboon54@kpnmail.nl

DoMuS is een activiteit van HetHuisDoesburg. Kijk voor meer informatie ook op www.hethuisdoesburg.nl

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.