Café Du Midi in Doesburg weer open

Café Du Midi in het hartje van Doesburg gaat donderdag 28 november weer open. Dat laten Esther en Henk ter Stege, die de uitbaters zijn, weten. Henk ter Stege laat weten dat de ondernemers een aantal maanden bezig zijn geweest om de vergunningen voor elkaar te krijgen.

 

‘We gaan in grote lijnen door met wat Du Midi altijd is geweest’, aldus Henk ter Stege. ‘We gaan ’s morgens om 10.00 uur open met koffie en zelfgemaakte appeltaart. Verder hebben we een kleine lunchkaart en over een tijdje als we een beetje gewend zijn met het bedrijf en we hebben een leuk team gevormd, willen we dat er op zondag ontbeten kan worden’, aldus Ter Stege, die jaren in Doesburg heeft gewoond.

 

Café Du Midi deed in het voorjaar de deur op slot. Nadien was er veel onduidelijk over de toekomst van het bedrijf. In september kwam naar buiten dat het bedrijf in oktober weer open zou gaan. Door omstandigheden is dit eind november geworden.

 

Du Midi

 

17 reacties

 1. Wil van Dooren

  27 november 2013 at 15:49

  gelukkig weer iets meer open in hartje Doesburg.
  succes toe gewenst met heel veel jaren.

 2. Ik kom er een drinken op jullie gezondheid. Ik zeg: “Proost en nog vele jaren.”

 3. Frans van der Krul

  27 november 2013 at 20:42

  Esther en Henk ter Stege van harte gelukgewenst met jullie nieuwe zaak!
  Je kan ons binnenkort zeker verwachten!

 4. Geweldig nieuws Eindelijk deze blinde vlek weer ingevuld Veel succes

 5. Geluk gewenst met je lijsttrekkerschap.

 6. Oeps, bij verkeerde berichtje gepost. Maar ook van harte geluk met je nieuwe onderneming.

 7. Frans van der Krul

  28 november 2013 at 08:20

  Rob, bij de les blijven!

 8. Van harte gefeliciteerd! Ik heb groot respect voor de ondernemer die in deze onzekere tijden nieuwe initiatieven neemt. Hulde!!

 9. Eindelijk, de leukste hoek van doesburg is weer open, heel veel succes.de koffie was weer lekker.

 10. Appie van der Beek

  29 november 2013 at 16:57

  Gelukkig weer wat meer beleving in de stad. Wel jammer dat je als uitbater gelijk via een bord “de Gemeente” iets verwijt .
  Dit lijkt me niet de manier als je elkaar later weer nodig hebt.
  Maar goed heel veel succes met jullie onderneming.

 11. Die is toch zo weer failliet, net als alle winkels in het centrum ook steeds failliet gaan. Maak er toch eens iets leuks van ipv die suffe oude lullen cafees die er al genoeg zijn.

 12. @Ansje
  DuMidi geniet een grote populariteit onder Doesburgers, heb ik de laatste maanden gemerkt aan de pageviews van berichten op DoesburgDirect.nl. Verder zie ik op Twitter enthousiaste reacties over ‘nieuw DuMidi’.
  Ik ben enthousiast over de openstelling van DuMidi en hoop dat ze er een groot succes van maken. Zeker met een positieve instelling liggen er volop kansen in Doesburg.

 13. hahaha… “suffe oude lullen cafees ” ik ken geen “suffe oude lullen cafés” in Doesburg (misschien de waag(geiten wollen sokken)) maar de midi, kings-place enz… zijn nu niet te noemen suf, oud, en lullen doen ze in de cafés zo wie zo.
  en als je het verleden een beetje weet en kent van Doesburg dan is de midi(pumke) al jaren een goed draaiende en mooi café geweest(ook al heeft de vorige eigenaar dat niet helemaal begrepen) en zijn denk ik de meeste Doesburgers blij dat het een café blijft op een mooi punt…..
  En voor rest de opmerking “Maak er toch eens iets leuks van” kom met ideeën of suggesties want roepen kunnen we allemaal….

 14. Ik wens Henk en Esther heel veel succes op deze mooieste horeca plek van Doesburg. Ergens in geloven en het dan ook doen! Top

 15. Bm van vuuren {bennie boot]

  16 december 2013 at 20:40

  van harte ik kom zaterdag even aan ff kijken of alles nog bij het oude is ,ik hoop het.

 16. Geweldig dat du midi weer open is. Ik kom binnenkort weer eens binnen waaien.
  Heel veel succes!

 17. Frans van der Krul

  17 december 2013 at 19:39

  Ben onlangs er geweest en gesproken met de uitbater goed gesprek gehad en weer nieuwe ideen opgedaan die we in Doesburg anders zouden kunnen doe.Zal in mijn blog binnen kort hierop ingaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑