Caldo e Freddo bezoekt schaatsers op ijs met koek en zopie

De schaatsen kunnen snel uit het vet. In Doesburg kan komend weekend naar verwachting worden geschaatst. Caldo e Freddo speelt hier handig op in en belooft om of aan de Grietstraat of op de plas richting Dieren aanwezig te zijn met ‘koek en zopie’.


‘Wij van Caldo e Freddo zullen de schaatsers die de kou trotseren aanstaande zaterdag en zondag een warm welkom heten. We zijn daar te vinden waar het ijs op zijn best is dus op de Grietstraat achter de dijk of op de plas richting Dieren. Hier zetten we een tentje op met koek, heerlijke warme erwtensoep met worst en hete chocolademelk’, aldus Bertjan Knapen van Caldo e Freddo.


De komende dagen blijft het stevig vriezen zodat de kans groot is dat er op diverse plaatsen in en om Doesburg kan worden geschaatst. Op Beinum op een onder water gelopen bouwland waren donderdagmiddag al kinderen schaatsend te zien op het ijs (zie foto). Vermoedelijk is de schaatsbaan bij jongerencentrum 0313 dan ook klaar voor gebruik.


Oproep
Waar en vanaf wanneer kun je schaatsen in Doesburg? Geef onder dit artikel jouw tip zodat we elkaar kunnen wijzen op het nodige schaatsplezier de komende dagen.

3 reacties

 1. Esther Das-Dijkman

  per afgelopen middag 2 februari: aan de Grietstraat tegenover BSO aan de Dijk!
  Met koek en zopie vanaf vrijdagmiddag!!

 2. Richard Kok

  Ook bij boer Van Beek aan de Verheulweg kan worden geschaatst, wordt gemeld op Twitter: https://twitter.com/#!/JosOtten/status/165177214097293312

 3. Klaasjan Tukker

  Impressie van het ijs aan de Grietstraat. Druk geveegd; zal erg gezellig worden morgen! – http://www.youtube.com/watch?v=Wl6LOLWL0_4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑