Caldo e Freddo start crowdfunding-actie om eetcafé te worden

Caldo e Freddo wordt een eetcafé. De wijn- en koffiebar voert momenteel een verbouwing uit. Voor de financiering van de keuken wil het via crowdfunding voldoende geld binnenhalen.

 

Het in de Roggestraat gevestigde Caldo e Freddo wil straks als eetcafé zeven dagen in de week open. Het wil een ruime menukaart gaan voeren waarbij een hoofdgerecht tussen de 10,50 en 14,95 euro gaat kosten. Momenteel heeft het twee parttime chefs in dienst.

 

‘Om dit allemaal te realiseren is er nog een investering in de keuken nodig van ongeveer 5.000 euro. Hiervoor willen we onder andere koelwerkbanken, een afzuigkap en een vetput aanschaffen. Dit bedrag willen we via een crowdfunding-actie bij elkaar zien te krijgen’, aldus eigenaar Bert Jan Knapen.

 

Knapen geeft deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen via drie pakketten. Bij deal 1 legt de deelnemer 100 euro in. Voor dit bedrag ontvangt de deelnemer een strippenkaart voor 10 hoofdmaaltijden, te gebruiken tot en met april 2015. Dit komt neer op een korting van ongeveer 30 euro.

 

Deelnemers aan deal 2 leggen 160 euro in. Voor deze bijdrage ontvangt de deelnemer een strippenkaart voor 10 hoofdmaaltijden, plus een uitnodiging om met twee personen op een zaterdagavond exclusief te komen dineren. Het gaat hierbij om een driegangenmenu, inclusief wijn en andere drankjes. Het diner wordt gehouden met andere crowdfunders.

 

Deal 3 vraagt van de deelnemer 60 euro. Hierdoor krijgt de crowdfunder deelname aan een exclusief diner inclusief drank op een zaterdagavond met andere deelnemers van de crowdfunding-actie. Het diner wordt op 20 november, 31 januari en 21 februari gehouden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

 

Belangstellenden kunnen hun deelname aangeven of informatie opvragen via info@caldoefreddo.nl.

 

 

1 reactie

  1. Bert Jan Knapen

    We hebben nu al 50 % van ons doel bereikt, iedereen bedankt voor de steun en reacties. Overigens zijn we nu al elke avond geopend als eetcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑