De voetballers van Sportclub Doesburg worden zondag 14 november met extra aandacht gevolgd. TV Gelderland maakt op die dag opnames voor het programma Sparren.


Op maandag 15 november is vervolgens nog een opname in de studio. Op diezelfde dag is vanaf 18.20 uur de live uitzending van Sparren te zien op TV Gelderland.


Op de website van Sportclub Doesburg en de weblog van het derde team staat te lezen dat het de bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn. En dat de aanwezigen langs de lijn staan en niet in de kantine. Verder bestaat er de mogelijkheid om mee te gaan naar de studio waar op 15 november verdere opnames plaatsvinden.


Doesburg 1 speelt op 14 november om 14.30 uur tegen SHE uit Hall. Het bestuur roept iedereen op om die dag met trommels, vlaggen en spandoeken naar het sportcomplex te komen om zo een gooi te doen naar de titel van gezelligste club van Gelderland.


Op Twitter wordt melding gemaakt dat de waterpolomannen van DWV op 8 november te gast zijn bij Sparren. Zaterdag worden er opnames gemaakt.