Ruim 60 vacatures voor vrijwilligers in Doesburg

Instanties en organisaties in Doesburg zijn hard op zoek naar vrijwilligers. Dat blijkt uit de website Vrijwilligerswerkgelderland.nl, waar ruim zestig vacatures voor vrijwilligers staan vermeld.


Van overblijfkracht tot notulist. Van vrijwilligers bij de vervoersdienst voor ouderen tot maatje voor een mantelzorger. Instanties en organisaties zoeken momenteel meer dan zestig vrijwilligers in Doesburg.


De speciale pagina voor Doesburg op de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl heeft de vacatures gerangschikt. De vacatures zijn voorzien van omschrijving, opdrachtgever en vacaturenummer. Door gericht te zoeken maakt de website het eenvoudiger te selecteren. Middels een reactieformulier achter de vacature kunnen belangstellenden direct reageren.


3 reacties

 1. hans meijster

  bovengenoemde site, http://www.vrijwilligerswerkgelderland werkt niet

 2. Richard Kok

  @Hans
  Het lijkt er op dat Doesburg geen onderdeel meer uitmaakt van deze site. Het originele bericht hierboven is ook alweer bijna twee jaar oud. Tijden veranderen….

 3. Frans van der Krul

  Richard,
  Bij de Buurtacademie kunnen mensen zich aanmelden om vrijwilligerswerk te doen en organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers voor hun activiteiten. Vervolgens worden aanbod en vraag aan elkaar gekoppeld.
  Vrijwilligers en organisaties kunnen zich melden bij de Buurtacademie de Linie 4, daar liggen inschrijvingsformulieren.Site komt eraan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑