CDA Doesburg haalt Mona Keijzer naar De Linie

Mona Keijzer, Tweede Kamerlid en vicefractievoorzitter van het CDA, brengt op maandag 17 februari van 13.30 tot 15.30 uur een werkbezoek aan Caleidoz Welzijn, de Linie 4 in Doesburg. Caleidoz verzorgt onder andere de dagbesteding voor ouderen in Doesburg.

 

Mona Keijzer is op het gebied van de zorg het boegbeeld van het CDA in de Tweede Kamer. Ze is woordvoerder langdurige zorg (AWBZ), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), jeugdzorg, medische ethiek, emancipatie en cultuur.

 

Tijdens haar bezoek aan Caleidoz in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen zullen diverse onderwerpen de revue passeren zoals de dagopvang, de toekomst van de Thuiszorg, WMO en langdurige zorg. Uiteraard zal ook het belang van de locatie voor de ouderzorg op de Linie niet onbesproken blijven.

 

Voor alle geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid aanwezig te zijn en onder het genot van een kop koffie kennis te maken met Mona Keijzer en de leden van CDA Doesburg. Het werkbezoek wordt georganiseerd door de CDA-afdeling van Doesburg en zal onder leiding staan van lijsttrekker Gerard Albers.

Mona

 

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Mano Keijzer komt nog net op tijg, mag ze de deur dicht doen, einde van de dag opvang, hoop dat ze er aandacht aanbesteed aan zulk soort rampzaligeplannen!

 2. Frans van der Krul

  PS; Ook het CDA heeft het voornemen van de Kadernota in december gesteund, loketten functie op de Linie!

 3. Rob Gossink (CDA Doesburg )

  De kadernota behelsde het onderzoek om te kijken of de loketten samengevoegd konden worden op de locatie de Linie. We zijn dus akkoord gegaan met het onderzoek naar de mogelijkheden tot samenvoeging van de loketten. Kennelijk heeft het college de onderzoeksfase al afgesloten en lijkt het erop, als je de verhalen hoort, dat het college ook al besloten heeft om de locatie al operationeel te maken op de Linie. Hiervan is de raad formeel niet op de hoogte gebracht. Om die reden zal onze fractie tijdens de raadsvergadering van donderdag a.s. het college hierover bevragen.
  Daarnaast is in de kadernotitie geen enkel verband gelegd met de buurtacademie en Caleidoz ten aanzien van de te onderzoeken samenvoeging. M.a.w. De buurtacademie en Caleidoz zijn niet in de kadernotitie betrokken.

 4. Frans van der Krul

  Hoi Rob,
  dank voor je duidelijke uitleg en zal afwachten wat er uit komt, hoop dit later nader van je te vernemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑