CDA Doesburg wil parkeerdek op De Bleek

CDA Doesburg wil de parkeercapaciteit in Doesburg vergroten door een parkeerdek te plaatsen op parkeerplaats De Bleek. Om deze manier moet het voor bezoekers van bijvoorbeeld evenementen minder moeilijk zijn om hun auto te parkeren.

Het verzoek tot een parkeerdek boven De Bleek is te zien in een vlog op YouTube. Daarin vertellen de verkiezingskandidaten Marieke van der Werff en Wim Robbertsen op ludieke wijze over de plannen.

Ze stellen dat het niet om een parkeergarage gaat, maar om het plaatsen van een parkeerdek op de bestaande parkeerplaats. Verder laten ze weten dat als het parkeerdek geplaatst wordt, parkeren gratis blijft.

Doesburg wil het aantal jaarlijkse bezoekers de komende jaren opkrikken van 800.000 naar 1.000.000. Nu komt het al regelmatig voor dat bij evenementen de gratis of betaalde parkeerplaatsen snel vol zijn. Een parkeerdek op De Bleek kan volgens CDA Doesburg extra parkeercapaciteit opleveren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑