Het doek valt voor lunchroom De Goede Smaeck. Het horecabedrijf in de Ooipoortstraat is deze week voor het laatst open en gaat dan na 7 jaar dicht. Eigenaresse Liesbeth Snippe zegt tijd nodig te hebben voor haarzelf.

‘Na 7 jaar is het mooi geweest. Ik ben moe. Het huurcontract heb ik opgezegd en ik ga rust nemen. Ik kan niet meer groeien in dit pand. Dus ik stop’, aldus Snippe.

Vrijdag is De Goede Smaeck voor het laatst open. Zondag is er een afscheidsbijeenkomst en enkele dagen later wordt het pand schoon opgeleverd.

Snippe had graag gezien dat ze meer kon werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar de keuken in De Goede Smaeck biedt daar geen ruimte voor.

Snippe: ‘Ik bedank al mijn vaste gasten voor hun trouwe aanwezigheid. De Goede Smaeck was voor velen een tweede huiskamer. Wat ik ga doen, weet ik nog niet. Misschien wel een doorstart in een ander pand. Mijn hart zegt ja, maar mijn hoofd zegt nee. Eerst neem ik tijd voor mezelf’.

Liesbeth Snippe runde 7 jaren De Goede Smaeck. Gedurende die periode was ze ook nog anderhalf jaar lang eigenaar van de aanpalende cafetaria.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.