Kunstburg Artsupplies, Art & Gifts gaat verhuizen. De speciaalwinkel gaat van de Kerkstraat 34 naar Kerkstraat 19, het leegstaande pand waar voorheen Scapino was gevestigd.

De verhuizing wordt bevestigd door eigenaar Henny Noordermeer, die eraan toevoegt nog geen exacte verhuisdatum te hebben. Dat is afhankelijk van het op peil brengen van de voorzieningen in het pand en de inrichting.

Kunstburg gaat er met zo’n 150 m2 winkelvloeroppervlakte op vooruit naar zo’n 500 m2. Dat is ook nodig, stelt Noordermeer, omdat het brede assortiment gewoonweg meer ruimte nodig heeft.

‘De winkel en de webwinkel lopen erg goed. We breiden nu uit met de volle overtuiging dat het in Doesburg haalbaar is. Tien jaar geleden zijn we begonnen op het Gildehofje, daarna via de Zandbergstraat doorgegroeid naar de Kerkstraat. En straks dus een groter pand in de Kerstraat’, aldus Noordermeer.

Kunstburg is een specialist in teken- en schildermaterialen. Daarnaast worden er objecten van keramiek en glas gerestaureerd, en vinden er workshops en cursussen plaats.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.