De Stichting IVG (Integratie Verstandelijk Gehandicapten) onder leiding van Doesburger Marga Bles heeft een cheque ter waarde van 1.500 euro in ontvangst mogen nemen van Only for Men, de nieuwe kledingzaak in Doesburg. Het geld wordt gebruikt voor de jaarlijkse motorrun op 1 juni. Daarbij krijgen verstandelijk gehandicapten de mogelijkheid om in een zijspan een motortocht te maken.

 

Onder de loeiende  sirenes van een American police car en getoeter van een aantal motoren met zijspan kwamen leden van de stichting IVG naar Only for Men om de cheque van maar liefst 1.500 euro in ontvangst te nemen.

 

Op 27 februari opende de Nederlandse herenmodeketen Only for Men haar vestiging in Doesburg. Op verzoek van de ondernemer  namen diverse gasten een envelop met inhoud mee. Het gekozen goede doel was de Doesburgse motorrun cq ‘de Olde Iessel-Run’ georganiseerd door de stichting IVG. Dit is een zijspantoertocht voor mensen met een beperking, ongeveer 350 mensen zijn direct betrokken bij dit evenement.

 

‘Met dit bedrag is een goede financiële start gemaakt voor de aankomende motorrun op zaterdag 1 juni. Graag willen wij ook de manager Frank Corbeek hiervoor bedanken’, aldus Marga Bles namens IVG.

Motorrun