Chocolaterie Alberdeco in Doesburg is kledingsponsor geworden van een mountainbike gezelschap. De club mensen bestaat uit mountainbikers uit alle windstreken van Nederland, die elkaar zeer regelmatig treffen op MTB-routes in binnen- en buitenland. Doordat het gezelschap van 11 personen op allerlei locaties fietst, hoopt eigenaar Roy Kappert nog meer bekendheid te krijgen met zijn chocolaterie.


Kappert, zelf ook mountainbiker, heeft de tenues samen met een ontwerpteam vormgegeven. Hij is bijzonder trots op het resultaat, zo laat de chocolade-expert weten. ‘Daarom is het team ook afgereisd naar Duiven om daar bij JdW Fotografie foto’s te laten maken om de mountainbikers op de gevoelige plaat vast te laten leggen’, aldus Kappert.


Chocolaterie Alberdeco specialiseert zich op alles wat met chocolade te maken heeft of met chocolade te combineren is voor particulier en bedrijf. Zo heeft het sinds kort ook bijpassende wijnen in haar assortiment. Chocolaterie Alberdeco is gevestigd aan de Kerkstraat 39 in Doesburg.