IJsselstrand in top-10 beste Europese campings

Camping IJsselstrand in Doesburg behoort volgens het tv-programma Campinglife tot de tien beste campings van Europa. In de wedstrijd Campsite of the Year 2011 eindigde IJsselstrand op plaats 10. Daarmee is het de op een na beste Nederlandse camping in de internationale ranglijst.


De winnaar van de European Campsite of the Year verkiezing is Camping Norcenni Girasole Club in het Italiaanse Figline Valdarno geworden. Gevolgd door Camping Holländischer Hof in Senheim (Duitsland) en Camping La Foce in Valledoria, eveneens in Italië.


Camping IJsselstrand staat op plaats tien. In de top-20 staan vier Nederlandse campings. Familiecamping De Molenhoek staat op plaats vijf, ’t Hop op plaats vijftien en Camping Oriental op plaats achttien.


De ranglijst kwam tot stand door rapportcijfers op enquêteformulieren van klanten op te tellen. Camping IJsselstrand scoorde daarbij erg goed op de onderdelen ligging, klantvriendelijkheid, kindvriendelijkheid, serviceniveau en groenvoorziening. Het was voor het eerst dat IJsselstrand deelnam aan de campingwedstrijd, georganiseerd door het televisieprogramma Campinglife.


1 reactie

  1. Ellen Mulder- Metselaar

    Dat is goed om te lezen, felicitaties aan de eigenaars. Doesburg heeft veel te bieden! Zeg het voort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑