Samen zingen met de hele familie, jong en oud, alleen of met het gezin, met vrienden of kennissen. Dat kan op zondagmiddag 21 december in de Gasthuiskerk in Doesburg, Gasthuisstraat 41. De Christmas Sing Along begint om 14.30 uur. De toegang is 2,50 euro exclusief consumpties. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV in de Gasthuisstraat.

 

Warmte, lichtjes, gezelligheid en een tinteling van verwachting: dat is kerstsfeer in de Gasthuiskerk. Laat u meevoeren door de sfeer in de kerk: de kerstbomen met de duizenden lichtjes, de schitterende vleugel en de inspirerende begeleiding van pianiste Zwaan Stam. Zing mee met de Oud-Hollandse liedjes, Christmas Carols en X-mas popmuziek.

 

Geen punt als u de liedjes niet allemaal kent: er is een groot scherm waarop de teksten te zien zijn. En mooi kunnen zingen is leuk, maar beslist geen vereiste! Voor wie dorst krijgt van het zingen is er glühwein en warme chocolademelk. Voor wie zin heeft iets te eten zijn er oliebollen, stamppotten, stoofpotten en wintersoepen.

Sing Alone