Voor de derde keer op rij verzorgt Zwaan Stam op zondag 18 december om 14.30 uur de Christmas Singalong in Gasthuiskerk Doesburg. De afgelopen twee edities waren stijf uitverkocht, en ook dit jaar lijkt het erop dat het dringen wordt.

Dat is ook niet zo verwonderlijk. Zingen brengt mensen bij elkaar en geeft sfeer. Samen zingen, vooral in de Kersttijd en in de bijzondere ambiance van de Doesburgse Gasthuiskerk versterkt het gevoel dat we allemaal zo goed kennen, en misschien soms ook wel een beetje missen.

En Zwaan weet als geen ander hoe ze een zaal kan meekrijgen; ze zingt voor, dirigeert en speelt op de vleugel. Op de grote schermen van de Gasthuiskerk leest het publiek de teksten van de Kerstliedjes mee. Iedereen kan dus meedoen en meezingen.

Waar het bij de Singalong uiteindelijk allemaal om gaat is het echte Kerstgevoel. U hoeft niet geschoold te zijn of goed te kunnen zingen. Wat belangrijk is, is het plezier van het samenzijn en het gezamenlijk zingen en beleven van een paar bijzondere en feestelijke uren.

Trouwens: wie van zingen houdt komt in Gasthuiskerk Doesburg ook later in de maand aan zijn trekken. Op 21 december geeft Zang- en Ontspanningsvereniging Doesburg een sfeervol kerstconcert met als titel Kerstlicht. Onder leiding van dirigent Hans Heringa en met Wim Polman op piano en Wim Papperse op dwarsfluit mag er ook dan worden meegezongen!

De Christmas Singalong begint om 14.30 uur en een toegangskaart kost 5 euro, te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.