Tijdens de Doesburgse koopzondagmiddag op zondag 18 december worden er minimaal drie Kerstpakketten verloot onder de aanwezige bezoekers. Deze fraaie Kerstpakketten zijn samengesteld en beschikbaar gesteld door de Doesburgse ondernemers uit de Binnenstad.

Bij alle ondernemers in de binnenstad zijn vanaf woensdagmiddag 14 december de loterijbriefjes af te halen en deze kunnen vanaf dat moment tot zondagmiddag 18 december ingevuld worden ingeleverd bij Ter Steeg Lederwaren aan de Meipoortstraat 4.

Voor of in het pand van Ter Steeg zal een grote ton staan waar de ingevulde loterijbriefjes in kunnen worden gedeponeerd.

Zondagmiddag 18 december om 16.00 uur zal de Kerstman nabij de Driesprong de trekking verrichten en de winnaars bekendmaken. De winnaars dienen wel zelf aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

Behalve de verloting en de Kerstman zal er ook Live Muziek te horen en te zien zijn in de binnenstad van Esther ter Steeg en Eddy Berentsen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.