Buurtsportcoach Stijn Nijhof heeft in september het aantal deelnemers bereikt om Coach Actief te kunnen starten in Doesburg. Vijftien jongeren kunnen deelnemen, om te starten zijn er acht nodig. Dit aantal is bereikt.

 

Ben jij 16 jaar of ouder? Hou jij van sporten en wil jij andere mensen enthousiasmeren? Dan is Coach Actief het sporttraject voor jou, zo laat Stijn Nijhof weten. Wat vragen we van jou als deelnemer? Je organiseert activiteiten in de wijk. Je krijgt een cursus aangeboden op maat. De cursus is één jaar lang ( waarvan je 10 weken les krijgt) en is te combineren met werk en school. De cursus is geheel gratis.

 

Wat krijg je ervoor terug als deelnemer? Je ontvangt een vergoeding voor de activiteiten die je organiseert. Je krijgt sportkleding, lesmateriaal en een certificaat LSR II (leraar sport –en recreatie niv. 2). De cursus wordt in samenspraak gepland met de jullie als Beweegcoaches. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de startbijeenkomst.

 

Coach Actief is een samenwerking tussen de Gelderse Sport Federatie, Consult Actief, Breedtesport Doesburg en 0313 Doesburg. Samen zorgen wij dat Doesburg Beweegt! Bij verdere vragen of opmerkingen, neem gerust contact op met Buurtsportcoach Stijn Nijhof. Mail: s.nijhof@cambio.nl of tel: 06 – 14 41 39 57