De Wijkraad Beinum houdt op 26 september de jaarlijkse wijkdag. Dit jaar is er een weggeefhoek en schuiven mensen van Repair Cafe aan.

 

De wijkdag op 26 september wordt gehouden op de parkeerplaats tegenover de Dekamarkt en start om 11.00 uur. Bezoekers zijn tot 15.30 uur welkom om een kop koffie of thee te drinken.

 

De jongeren van 0313 zullen de poffertjes bakken en de Dekamarkt staat klaar met haar eigen kraam. Er is een “weggeefhoek” waar je spullen kunt aanbieden die goed zijn maar voor jou geen waarde heeft.

 

Caleidoz heeft diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd en het Repair Café staat klaar om defecte apparatuur te repareren. Voor de kinderen is er een spelparcours wat beloond wordt met een ijsje van cafetaria Reinders.

 

De wijkraad organiseert deze dag om elkaar als wijkbewoners te ontmoeten en met jou van gedachten te wisselen over de wijk. ‘Ook horen we graag wat jij kan betekenen voor de wijk. Lijkt het je leuk om een keer iets te organiseren, mee te helpen met wijkraad activiteiten of misschien zelf mee te draaien in de wijkraad. Kom ook dan langs en spreek ons aan. We zijn te herkennen aan rode wijkraad fleece-vestjes’, aldus wijkraadvoorzitter Jelle Koning.