Comeback Lunchroom La Fleur in Doesburg

Lunchroom La Fleur keert terug in Doesburg. Op de plek waar het tweeënhalf jaar geleden de deur dicht deed, opent medio maart de vernieuwde versie van La Fleur. Eigenaresse Fleur Derickx is momenteel bezig met een grote verbouwing in het pand in de Kerkstraat.


‘Ik kwam binnen en voelde me meteen weer thuis’, aldus Derickx over het moment waarop ze besloot La Fleur weer te starten. De afgelopen tweeënhalf jaar was er De Rozenbottel gevestigd.


Derickx hoopt medio maart de lunchroom te openen. ‘Het hele pand wordt opgefrist en geschilderd. De lunchroom wordt iets kleiner. De serre gebruiken we niet. Bezoekers kunnen er straks weer terecht voor een kop echte Doesburgse mosterdsoep, de bekende Bourgondische gehaktballetjes, belegde broodjes, koffie, tosti’s, noem het maar op’.


De lunchroom komt in de Kerkstraat op nummer zestien, pal tegenover chocolaterie Alberdeco en dicht bij kaaswinkel Delikasa en de onlangs geopende snoepzaak LekkerszenZo. Dit gedeelte van de Kerkstraat ontwikkelt zich dan ook steeds meer als gebied voor gespecialiseerde foodshops.

5 reacties

 1. magda van dalen

  Was bij de opening vanLa Fleur. Wat een gezellige ambiance en wat ziet alles er netjes uit. Ik hoop van harte dat de zaak goed gaat lopen en dat veel Doesburgers er hun kopje koffie komen drinken. Toi, toi,toi!!!!!

 2. Saskia Pouw

  Als echte Doesburgse miste ik de laatste jaren een gezellig knus onderkomen voor een eenvoudige maar lekkere lunch. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! De Doesburgse Mosterdsoep smaakt heerlijk.
  En als je dan toch binnen loopt kun je gelijk wat potten Doesburgse mosterd inslaan en voor de kinderen lekkere snoepgoed kopen want er zit ook een leuk winkeltje in het pand.

  Wij komen zeker nog langs!

  Fam Pouw uit Hilversum

 3. bART

  @ allen: Op zich een goed gebaar maar het is een beetje een heintje davids effect!
  Terugkomen van weg geweest is moeilijker want waarom ging je weg toen? Was het niet zo dat het al “minder” ging? De concurrentie van Bertram scherp was en de handdoek in de ring gegooid werd?

  Soms moet je door de smog heen kunnen kijken en objectief willen en kunnen zijn om de roze wolk te zien.

  Geen afgunst spreekt uit mijn comment maar een verhelderend zicht op een fenomeen wat overal zichtbaar is.

  Terug keren betekend niet weer succesvol zijn! Terugkeren betekend harder werken dan voorheen en daar veranderd een lik verf niets aan!

  Nietemin: SUC6 gewenst!

 4. Frans van der Krul

  La Fleur, wens je veel suc6 met de heropening, ook op zon en feestdagen open? maar dan als Musea?Fijn dat dit gedeelte van de Kerkstraat zich ontwikkelt als gebied voor gespecialiseerde foodshops en Musea.(dus mag je ook op de culturele zondagen open?)

 5. magda van dalen

  Ondanks mindere reacties vind ik het een goed idee om weer te openen. Het ziet er gezellig uit en och er is plaats voor meerdere gelegenheden. Juist als het een beetje slechter gaat hebben de mensen behoefte aan een gezellige babbel.Mensen de put inpraten is niet zo’n goed idee.Optimisme brengt ons verder.Negativiteit is fnuikend voor de maatschappij.Ik vind en vond het altijd gezellig en de reden waarom toen werd gestopt gaat alleen de eigen mensen aan. Veel succes en veeeeel klanten!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑