Du Midi in Doesburg serveert donderdagavond 6 juli speciale Cordon Bleu’s. Het vleesgerecht gevuld met kaas wordt dan gebakken door Gerrit Aaldering, de voormalig eigenaar van het befaamde restaurant De Roskam in het buitengebied van Doesburg.

De Roskam aan de Zomerweg richting Drempt stond vroeger bekend om de omvangrijke Schnitzels en zalige Cordon Bleu’s. Tegenwoordig kookt Aaldering alleen nog op verzoek, zo nu en dan bij Du Midi.

Donderdag 6 juli is het Cordon Bleu-avond bij Du Midi. De Cordon Bleu wordt voor 16,50 euro geserveerd met gebakken aardappeltjes en diverse groenten. Vanaf 18.00 uur is de keuken open.

Cafe Du Midi is gevestigd in de Meipoortstraat 1-3, op de driesprong in het centrum van de binnenstad. Sinds enkele jaren wordt het horecabedrijf gerund door Henk ter Stege.

Een Cordon Bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk kippenvlees, rundvlees of varkensvlees, gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met ham en kaas. Als kaas wordt Emmentaler, Gruyère of Raclette gebruikt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.