Gezamenlijke betaalmunt tijdens Doesburg Binnenste Buiten

Vier avonden muziek met 10 verschillende bands, acts of artiesten. Op drie grote podia, en georganiseerd door Alfun/Rotra, Dumidi en Podium De Waag. Dat biedt de samenwerkende Doesburgse muziekhoreca zijn bezoekers tijdens de vijftigste Doesburg Binnenste Buiten. Er wordt gewerkt met een betaalmunt.

Om het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken introduceren de drie podia tijdens de vier avonden ook één gezamenlijke betaalmunt. Dat gebeurt onder het motto: één feest, één prijs, één munt.

Er wordt gewerkt met drie soorten munten, die tijdens de duur van Doesburg Binnenste Buiten bij de gehele samenwerkende muziekhoreca kunnen worden gekocht én ingewisseld. Op die manier kunnen muziekliefhebbers zonder problemen van het ene podium naar het andere, om zo weinig mogelijk te missen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑