De Matthäus Passion in de Grote of Martinikerk van 22 maart gaat niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Aanleiding is het coronabesluit van de regering.

Op zondag 22 maart zou Bachs Matthäus Passion uitgevoerd worden in de Grote of Martinikerk in Doesburg. Het Luthers Bach Ensemble onder leiding van Tymen Jan Bronda, zou aan dit muzikale drama een bijzondere vorm geven.

Wie kaarten heeft gekocht, ontvangt binnenkort bericht van de organisatie. Het concert zou starten om 15.00 uur en worden georganiseerd door StiDoMu.

Een andere locatie, de Gasthuiskerk, laat weten de richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de overheid te volgen. Dat betekent dat de capaciteit van de kerkzaal gemaximeerd op 90 personen.

Update
“Indien u kaarten heeft gekocht bij de VVV Doesburg dan kunt u uw toegangskaarten inleveren bij de VVV vergezeld van uw naam, adres en bankgegevens zodat het betaalde entreegeld kan worden teruggestort.  In verband met sluiting van de VVV tot 31 maart a.s., ook wegens het coronavirus, kunt u deze gegevens in een envelop in de brievenbus van de VVV deponeren of opsturen naar: VVV Doesburg, Gasthuisstraat 13,  6981 CP Doesburg.”

Update
Inmiddels hebben de Gasthuiskerk en Filmhuis Doesburg laten weten alle voorstellingen tot en met eind maart te annuleren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg