Correct Monnereau verzorgt leerlingenvervoer in Doesburg

Correct Monnereau uit Doetinchem zal het leerlingenvervoer in het schooljaar 2015-2016 verzorgen. Het contract met Correct Monnereau is verstrekt na een Europese Aanbesteding.

 

Gemeente Doesburg is blij met het afsluiten van dit contract. Wethouder Peter Bollen: ‘Wij hebben vertrouwen in de correcte uitvoering en dienstverlening van onze nieuwe vervoerder. Zeker omdat Correct Monnereau veel ervaring heeft op het gebied van leerlingenvervoer.‘

 
Zoals gebruikelijk kunnen de ouders en de leerlingen voor de start van het nieuwe schooljaar persoonlijk kennis maken met de nieuwe chauffeurs. Ook zal er een algemene kennismakingsavond worden georganiseerd (circa 1 – 2 weken voor de start van het nieuwe schooljaar) door de gemeente zodat ouders kennis kunnen maken met de nieuwe vervoerder.

 

Leerlingenvervoer is voor leerlingen die een school voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs of speciaal onderwijs bezoeken. Dat kan zijn op basis van openbaar vervoer, vervoer per fiets of aangepast taxivervoer.

1 reactie

  1. Marjon Kroonsberg

    Ik ben benieuwd wanneer het project ‘samen reizen met..’ van start zal gaan, voor de vakantie zal dat niet meer lukken. Is het zo dat kinderen die deelnemen aan dit project ook door Correct Monnereau vervoert zullen worden?? totdat het project start?

    Overigens
    Ik ken deze vervoerder, vervoert ook mijn dochter die Medisch Kinderdagverblijf in Doetinchem bezoekt (dit is geen leerlingen vervoer, maar wordt vanuit AWBZ vergoed) Ik ben altijd tevreden met Correct geweest, de centrale is goed bereikbaar per telefoon en email. Ik vertrouw er dan ook op dat het leerlingenvervoer ook goed zal verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑