Brasserie Het Zesde Zintuig doet gek tijdens Doesburg Binnenste Buiten. Op elke braderiedag is er vanaf 21.00 tot 24.00 uur ‘crazy hours’, waarbij frisdrank, bier en wijn tegen een ander tarief worden aangeboden.

Frisdrank en tapbier wordt van 12 tot en met 15 juli aangeboden voor 1,50 euro en een glaasje wijn voor 2,50 euro. Terwijl u uw drankje drink kunt u genieten van alles wat er om u heen gebeurt, staat te lezen op de Facebookpagina van Het Zesde Zintuig.

Op het terras van het restaurant kunnen gasten genieten van een aangepaste kaart. Daarnaast zijn er tenten aangeschaft. Verder wordt het pand van het restaurant momenteel onder handen genomen.

Bij alcoholmisbruik wordt de actie stopgezet. De actie is vooral bedoeld voor gasten die rustig willen genieten van een drankje.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.