Deze zomer nieuw in Doesburg:  De Linie Young Summer Events. Een zomer lang van 18 juli tot en met 25 augustus elke dinsdag en vrijdag leuke, sportieve, innovatieve, creatieve activiteiten op De Linie in Doesburg.

Deze activiteiten  zijn gericht op jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 21 en gratis toegankelijk. Zowel in de ochtend als in de middag vindt een activiteit plaats.

Aan de jongere kinderen is ook gedacht; tijdens ‘De Linie Young Summer Events’ staat iedere dinsdag en vrijdag een vrolijk springkussen klaar en is er voor alle bezoekers, jong en oud, verfrissing te vinden bij de Doesburgse Waterfiets.  

Tijdens de Young Summer Events komt er van alles voorbij. Wat te denken van het maken van een eigen telefoonhoesje van fietsbanden en banners. Het bezoeken van  de WoWi-bus, waarin aan de slag gegaan kan worden  met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets.

Maar doe ook mee met de beweegquiz, zelda yoga, het tekenen van mandela’s, het pimpen van het skatepark. Ga met vrienden plezier maken tijdens de watergames. Maar dit is nog niet alles en er komt steeds meer bij.

Dus  houd de Facebookpagina in de gaten: facebook.com/DeLinieYSE om te kijken wat er te doen is.

Deze activiteiten worden aangeboden door organisaties die gehuisvest zijn op De Linie maar ook door diverse partners. Alle activiteiten vinden op De Linie plaats dat wil zeggen; op de parkeerplaats of in de bibliotheek, Buurtacademie of bij Jongerencentrum 0313. Dit hangt af van de activiteit.

De Linie Young Summer Events is een initiatief van: Jongerencentrum 0313, Bibliotheek West-Achterhoek, Doesburg beweegt en Buurtacademie Doesburg.  

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.