Kinderen van basisscholen in Doesburg kunnen op zaterdag 3 oktober knutselen in de Martinikerk tijdens Creatief-in. Er kan dan tussen 14.00 en 16.00 uur worden gewerkt aan tien lange tafels.


Schilderen, verschillende beestjes maken, een lampion knutselen staan op het programma, maar ook de populaire timmerhoek staat weer klaar. Er is tijd genoeg om meerdere werkjes te maken.

 

De Stichting Manifestaties Martinikerk is de organisator van deze middag en is blij dat veel kinderen de weg weten te vinden naar de Martinikerk. De bibliotheek is ook aanwezig met een stand. Hier kunnen de mooiste kinderboeken van 2015 bekeken worden.

 

Bij alle activiteiten zijn vrijwilligers aanwezig om de kinderen te helpen, maar de werkjes zijn zo gekozen dat de kinderen heel veel zelf kunnen doen. Toch zullen de jongste knutselaars het fijn vinden als papa of mama of misschien opa of oma meekomen om te ondersteunen.

 

Omdat er veel met verf en lijm wordt gewerkt is het verstandig om oude kleren aan te trekken. Zorg ook een plastic tas mee met de naam van het kind erop, dan kunnen alle werkjes zonder problemen mee naar huis genomen worden. De entree is 1 Euro voor de kinderen. Begeleiders hoeven niet te betalen.