Crowdfunding moet nieuwe koeltoonbank opleveren voor Delikasa

Delikasa in Doesburg is een crowdfundingactie gestart. De kaaswinkel wil geld ophalen voor de aanschaf van een nieuwe koeltoonbank.

 

De huidige koeltoonbank is enigszins gedateerd, laat eigenaresse Marja Aarts van Delikasa weten. ‘Het blijkt dat deze oude machines lopen op een gas dat tegenwoordig niet meer mag. Dit gas blijkt milieuvervuilend te zijn’, aldus Aarts.

 

Als milieubewuste ondernemer wil Aarts de huidige koeltoonbank dan ook vervangen. Via crowdfunding wil ze de noodzakelijke 9.000 euro ophalen om een ‘schone’ koeltoonbank aan te schaffen.

 

Belangstellenden die Delikasa willen helpen, kunnen kiezen uit twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is de aanschaf van een of meerdere certificaten van 23 euro per stuk met een maximum van 3 certificaten. Er is een looptijd van 3 jaar. Ieder jaar – dus in 2016, 2017 en 2018 – wordt er op 1 december geloot.

 

Als uw certificaat uitgeloot wordt, biedt Delikasa de keuze uit 25 euro contant of een heerlijke kaas en delicatessenpakket ter waarde van 30 euro. Iedereen komt in de 3 jaar aan de beurt, staat te lezen in het reglement.

 

De tweede mogelijkheid is om bedrag van 250, 500 of 1.000 euro te investeren. Ook hiervoor geldt een looptijd van 3 jaar. Over het geïnvesteerde bedrag wordt 5 procent rente gegeven. Ieder jaar in december kan gekozen worden om 5 procent uit te laten betalen of op te laten tellen bij het geïnvesteerde bedrag. Bij deze optie wordt een leningsovereenkomst getekend.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Suc6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑