D66 Doesburg gaat de ontwikkelingen rondom de uitbreiding van het bedrijvenpark van Rotra en Ubbink nauwlettender volgen. Het heeft hiervoor een speciale commissie opgesteld.

Dat laat D66 Doesburg weten in een persbericht op basis van een besluit tijdens een vergadering. De commissie bestaat uit René Dessing, Carl König en Henny Slokker.

Politiekleider van D66 Doesburg Walter van Ditmars over opgestelde commissie: ‘De commissieleden zullen spreken met stakeholders, deadlines in het proces in de gaten houden, argumenten voor en tegen inventariseren, mogelijke criteria opstellen voor standpunt D66 Doesburg’.

De uitbreiding van het bedrijvenpark lijkt een belangrijk item te worden voor politieke partijen de komende tijd. Onlangs liet GroenLinks van zich horen over het feit dat in de ogen van de linkse oppositiepartij te weinig aandacht is voor de eigenaar van het natuurgebied bij het bedrijvenpark.

In maart 2018 staan Gemeenteraadsverkiezingen op het programma.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.