Dagbesteding Doesburg bestaat 25 jaar

Op woensdag 1 april is het vijfentwintig jaar geleden dat Stichting Welzijn Ouderen in Doesburg startte met een professionele dagbesteding. Na Stichting Wind en Carion heeft inmiddels Caleidoz Welzijn de leiding.

 

De dagbesteding, locatie Beumerskamp, biedt ouderen met een indicatie een zinvol dagprogramma. Stimulerende activiteiten zoals bewegen voor ouderen en geheugentraining. Daarnaast creatieve en ontspannende bezigheden. Tussen de middag eten de deelnemers een warme maaltijd naar keuze. Wie de behoefte voelt krijgt gelegenheid om even te rusten. De activiteitenbegeleider wordt ondersteund door vrijwilligers zodat er ruimte is voor individuele aandacht.

 

Voor alle mensen die bij de dagbesteding betrokken waren en zijn zal het 25-jarig jubileum niet ongemerkt voorbijgaan, laat Hanny Berendsen-Meurs namens Caleidoz weten.

 

 

3 reacties

  1. Ben Bouyelma

    Dat word een leuke activiteit,alleen jammer dat ze er niet bij zeggen dat ze dat in samenwerking met Soosiaaldoesburg organiseren

  2. Ben Bouyelma

    Even verkeerd gezien,Soosiaal organiseert met Caleidoz in-verband met 25 jaar bestaan in de tweede week van april een gezellig middag voor de ouderen naar aanleiding van de Voorbeurs die vorige jaar in de Arsenaal werd gehouden.

  3. Theo Houkes

    1 april goeie grap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑