Bistro La Boucherie in de Boekholtstraat in Doesburg heeft een nieuw initiatief gelanceerd; lazy monday. Elke maandag serveert het restaurant een dagschotel voor een aantrekkelijk tarief.

Wie geen tijd of zin heeft om te koken of gewoon een lekker bord met eten wil nuttigen, kan voortaan op maandag terecht bij La Boucherie. Elke maandag is er een dagschotel te verkrijgen voor 9,50 euro.

Komende maandag staat hutspot met buikspek, saucijs en jus op het menu. Eerder kwamen al ribroast van het varken en een hamburger voorbij.

‘Het is de bekende kwaliteit van La Boucherie die op het bord verschijnt, maar dan in de vorm van een dagschotel. Reserveren wordt aanbevolen, want afgelopen keer zat het restaurant goed vol. Met lazy monday willen we tegemoet komen aan mensen die geen tijd of zin hebben om te koken en een goede maaltijd willen nuttigen’, aldus Karel Welter van La Boucherie.

La Boucherie is gevestigd in de Boekhortstraat 1 in een zijstraat op de kruising bij Boek en Buro en LekkerszenZo.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.