Goede start Stippels en Rozen in Meipoortstraat in Doesburg

Sinds kort is in de Meipoortstraat 35 de winkel Stippels en Rozen gevestigd. Naast een winkel voor kralen en sieraden is Stippels en Rozen een lunchroom. In de zomer krijgt de winkel een terras in de tuin aan de achterzijde.

Petra van den Bosch en haar dochter Svenja runnen sinds 8 december Stippels en Rozen. In de winkel worden meer dan 1.500 soorten kralen en benodigdheden om sieraden te maken verkocht. Daarnaast zijn zelfgemaakte sieraden en sjaals te koop.

Bijzonder is dat de winkel ook een horecafunctie heeft. Zo kunnen gasten er onder andere koffie, broodjes, soep, tosti’s, appeltaart en huisgemaakte cheescake krijgen. Alcohol wordt er niet geschonken.

‘We hebben 12 jaar een pannenkoekenhuis in Zandvoort gehad en zijn nu neergestreken in Doesburg. We komen uit Spankeren en hebben ook gekeken naar een pand in Dieren, maar Doesburg heeft veel meer uitstraling’, laat Petra van den Bosch weten.

Ook is het mogelijk om een high tea te houden bij Stippels en Rozen en biedt de winkel ruimte voor kinderfeestjes. Daarnaast is er elke woensdag een zogeheten kralenochtend waarbij deelnemers zelf sieraden kunnen maken. Van den Bosch: ‘In de zomer willen we een terras maken in de tuin aan de achterzijde van het pand’.

Stippels en Rozen bechikt ook over een webwinkel. Zo kunnen online kralen, sieraden, accessoires en decoraties worden besteld. De winkel is te bezoeken via Meipoortstraat 35. De webwinkel via www.stippelsrozen.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

6 reacties

 1. Corrien Olijdam

  Heel leuk ook als verjaardagsfeestje en betaalbaar. Koffie/thee, gebak en lekker kralen rijgen!

 2. Itene Bieleman

  Ziet er heel gezellig uit! Volgende keer even naar binnen lopen dus!

 3. Aloe Beauty Point

  Heel veel succes gewenst!!

 4. Carolien Klompstra

  Nergens een lekkerdere Latte Macchiato Karamel te krijgen dan hier bij Stippels en Rozen!!

 5. Fred de Brouwer

  Heel veel succes met jullie leuke winkel !

  Fred ( BIJONSkado)

 6. Svenja en Petra van den Bosch

  Bedankt voor het leuke artikel en de lieve reacties!

  Svenja en Petra

  Stippels en Rozen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑