Op zaterdag 21 en zondag 22 april worden bij Only for Men Doesburg de vrouwen in de schijnwerpers gezet tijdens het We Love Women Weekend. Een weekend speciaal voor haar.

Only for Men Doesburg is in dit weekend het walhalla voor alle dames. Het weekend staat in het teken van verwennerij, beauty, unieke acties en veel gezelligheid. Het event vindt op zaterdag plaats van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Dames kunnen er terecht voor prachtige lingerie en badmode van Ans Koster Body Fashion, damesmode van Doormode, sieraden van SY Bracelets en zonnebrillen van Hillenaar Optiek.

Ook kunnen dames genieten van heerlijke cocktails van Wensink Events, is er een chocolade demonstratie van G’s Chocolate en voor de zoetekauwen onder ons, is er een candybar verzorgd door LekkerszenZo.

Tot slot helpt Petra styling de dames met een kleuranalyse, kun je in de middag een henna tattoo laten zetten en zorgt Ekris ervoor dat je een testrit kunt maken in een MINI.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.