De Ark schenkt ‘oud papier geld’ aan verenigingen

De Ark, de basisschool die ophoudt te bestaan, heeft geld geschonken aan verenigingen. Het geld is afkomstig van het ophalen van oud papier de afgelopen jaren.

 

Woensdag 15 juli, na de eindmusical van groep acht heeft De Ark bekend gemaakt waar het geld, ingezameld met het ophalen van oud papier naar toe zal gaan.

 

Dit geld is met inzet van vele ouders van de kinderen op De Ark bijeen gebracht, om hiermee voor hun kinderen op school mooie dingen te doen die niet in het normale budget vallen.

 

Nu De Ark na dit schooljaar zijn deuren voorgoed sluit, is er binnen De Ark geen bestemming meer voor het geld. Daarom heeft De Ark besloten het geld te schenken aan verenigingen die zich inzetten voor de Doesburgse kinderen, middels sport, cultuur of spel.

 

Verenigingen die zelf ook afhankelijk zijn van de inzet van vele vrijwilligers, zodat het geld toch daar terecht komt waar het voor opgehaald was. Bij de kinderen van Doesburg.

 

Woensdagavond hebben de vertegenwoordigers van de 13 verenigingen de cheque in ontvangst genomen in het decor van de musical.

 

1 reactie

  1. frans Schilderman

    Mooie geste

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑