De Schilderschool in Doesburg heeft een afwisselend programma gemaakt. Van Anatomie tekenen tot etsen, van abstract tot schilderen aan de IJssel. Lies Halfwerk en André Bikker staan samen garant voor de inhoud en de creativiteit van de workshops.

Een paar voorbeelden:

Portret Tekenen- en schilderen –  een serie van 3 workshops

Een leuke kennismaking voor iedereen die wil ontdekken of portrettekenen en schilderen iets voor hem of haar is. De laatste keer werd met een levend model gewerkt.

Zowel het tekenen als het schilderen zullen worden aangeraakt. Workshops voor mensen die de afgelopen winter nog geen portret hebben gevolgd, maar een eerste kennismaking leuk vinden.

Ga Abstract –  een serie van 3 workshop

We gaan helemaal los met zand, schildermessen, structuurrollers en het creëren van verassende effecten. Maar je leert je zelf ook te begrenzen binnen de eindeloze mogelijkheden van abstract. 

Een prachtige opstap naar de cursus die nieuw van start gaat in het najaar. Het is mogelijk om maar één of twee keer mee te doen.

Schilderen aan de IJssel – één middag

Na het succes van de voorgaande keer gaan we opnieuw Schilderen aan de IJssel. Het restaurant aan IJsselkade  is onze uitvalsbasis. Het drankje bij ontvangst is bij de prijs inbegrepen.

Je krijgt de geheimen van het landschap schilderen onthuld. We werken met acryl. Alle materialen zijn aanwezig.

De workshops vinden op het Schilderen aan de IJssel na plaats in De Schilderschool, Oranjesingel 16 in Doeburg. Meer informatie over: tijden, data en prijzen staat op www.schilderschool.info.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.