Om tijdens de verlengde lockdown iedereen een kans te geven thuis te tekenen en te schilderen, zijn er lessen voor volwassenen en kidskunst online bij De Schilderschool. Je kan meer dan je denkt met de tekentips, schildersucces en materialen en techniek adviezen, stelt André Bikker van De Schilderschool.

Elke les heeft drie onderdelen: de tekentip, schildersuccessen en informatie over materiaal en techniek.

Bikker: ‘Deze lessen zijn al met enthousiasme ontvangen. Het lijkt even lastig omdat je geen groep en direct contact hebt, maar toch heeft het veel voordelen zoals les volgen waar en wanneer jij wilt, je hebt geen reistijden, je werkt in je eigen tempo en de uitleg kun je herhalen of stilzetten’.

De lessen voor kinderen en volwassenen zijn te bestellen via www.schilderschool.info . De lessen zijn nu drie euro per stuk. Direct na afrekenen ontvang je de link die je nodig hebt.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China