Viking Outdoor houdt op zaterdag 30 januari tijdens de avondklok een pubquiz. Het online spel kan thuis worden gespeeld.

Een gezellige, spannende competitie tussen verschillende online teams, benoemt initiatiefnemer Peter Taai van Viking Outdoor het online spel.

‘De avondklok hoeft geen belemmering te zijn voor een gezellige avond met vrienden. Je kan in een team van zes personen deelnemen, zonder fysiek bij elkaar te zijn. Deze quiz geeft toch even het gevoel weer even samen te zijn. Doesburgse ondernemers werken mee aan deze leuke quiz en na elke twee ronden gaat er een prijs uit welke beschikbaar gesteld is door een van de Doesburgse ondernemers’, aldus Taai.

Elke deelnemer heeft een smartphone en een laptop of desktop nodig, waarbij je in Microsoft Teams op een tijdstip afspreekt. Op Facebook komt een live uitzending op 30 jan om 20.00 uur, waarmee de quiz ook start. Deelnemers worden ingedeeld in groepen van maximaal 6 personen.

De quiz speel je op je mobiele telefoon en het gemiddelde van je team wordt na elk antwoord berekend. De quizmaster laat regelmatig de scores zien.

De Pub Quiz bestaat uit tachtig vragen verdeeld over acht rondes waaronder de actualiteitenronde, plaatjesronde en de geluidsronde. De overige vijf rondes bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment, algemene kennis enzovoort.

Deelnemen kan door een mail te sturen naar info@vikingoutdoor.nl of door te bellen met 06-51866608. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China