Delikasa heeft een bijzondere kaas in haar assortiment opgenomen. Het gaat om Chevache, een kaas waarin kaas van koe en geit is verwerkt.

De kaas is even opmerkelijk als smaakvol. Chevache is een halfharde Nederlandse kaas met een laagje koe en een laagje geit, gescheiden door een aslaagje. Het kaasvakwerk is afkomstig van de Gelderse Vallei in onze eigen provincie.

De opvallende en smaakvolle kaas is sinds kort te verkrijgen bij Delikasa in de Kerkstraat in Doesburg. Wie vanwege de coronasituatie niet de deur uit wil, kan de kaas ook online bestellen of bellen met 0313-472422.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China