De Schilderschool gaat veranderen. Het creatieve bedrijf aan de Oranjesingel in Doesburg stopt met het wekelijks cursuswerk en gaat verder als trainings- en workshoplocatie.

Dat laat eigenaar Andre Bikker weten. De Schilderschool gaat werken op aanvraag en met een gericht teamaanbod voor instellingen, scholen en bedrijven.

Het is waardevol om 12 jaar cursuswerk met elkaar af te sluiten, laat Bikker weten. ‘Voor velen was het een wekelijks ritme. Vanuit sommige gezinnen zijn alle kinderen door de jaren heen naar Kidskunst geweest. Diverse cursisten hebben nieuwe vrienden gemaakt. Daarom wil ik Kidskunstenaars met hun ouders, volwassen cursisten en alle belangstellenden uitnodigen voor een reünie, waarin we afscheid nemen van het wekelijkse cursuswerk in De Schilderschool’.

Op 25 april is er van 16.00 tot 18.00 uur in en rond De Schilderschool een reünie. Woensdag 25 april is tevens de laatste lesdag van De Schilderschool.

Het cursuswerk krijgt wel een vervolg. Lies Halfwerk gaat verder met de lessen in BSO Pixel aan de Ooipoortstraat te Doesburg. De Schilderschool gaat verder als creatieve trainingsruimte voor onder andere scholen, bedrijven, kerken en overheidsinstellingen.

André Bikker zal zich daarnaast meer gaan toeleggen op zijn schilderen met vuur in opdracht en autonoom. Meer informatie hierover vind je op www.gravuur.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.