Doesburg Jazz 2017 krijgt een vervolg. Na een evaluatie met de speellocaties en de Doesburgse horeca is de kogel door de kerk. De speeldata in 2018 zijn zaterdag 10 en zondag 11 november.

De eerste editie van het nieuwe tweedaagse muziekfestival, dat werd bedacht door trompettist en bandleider Robert Duis, was op zaterdag 11 en zondag 12 november 2017, met 15 jazzformaties en optredens op 8 podia.

Met een brede variëteit aan jazzstijlen trok Doesburg Jazz al meteen een groot aantal muziekliefhebbers. Dat succes gaf de aanzet voor een poging het evenement een vaste plaats te geven op de Doesburgse evenementenkalender.

De podia van Stadsbierhuys De Waag, Gasthuiskerk Doesburg, Stadshotel Doesburg, Het Arsenaal 1309, Grand Café Duo, Café du Midi, Het Gilde Café en De Bonte Hond bieden bezoekers in november 2018 opnieuw een swingend weekeinde met gratis toegankelijke optredens.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.