Ondernemershuis Hanzegilde naar nieuwe locatie

Na de zomer verhuist het ondernemershuis Hanzegilde naar haar definitieve locatie aan de Ooipoortstraat 48, het voormalig pand van verf- en wandwinkel van de familie Elissen. Hanzegilde zit nu nog het pand waar voorheen ABN AMRO was gevestigd.

Na een grondige verbouw kunnen de gebruikers van de werkplekken medio september hun nieuwe bureau in gebruik nemen.

De afgelopen jaren was het ondernemershuis gevestigd in het voormalig ABN AMRO-gebouw aan de Kerkstraat. Door een contract met zeer korte opzegtermijn, kon men de kosten laag houden en daardoor gestaag aan een stabiel huurdersbestand werken.

Inmiddels zijn er meerdere bedrijven succesvol gestart vanuit het ondernemershuis en zijn er tussen de 10 en 15 bedrijven, meestal zzp-ers, die er gehuisvest zijn.

‘Een gedegen basis die de nodige continuïteit verdient’, aldus Ilse Schrijver van het Ondernemershuis. ‘Met het nieuwe pand is de onzekerheid van kortlopende huur voorbij, maar blijft het concept van werken en kennisdelen overeind’.

Binnen het ondernemershuis kan een werkplek gehuurd worden. In het nieuwe pand kent dat 3 vormen: flexplek, flexbureau en vast bureau. Daarnaast komen er overleg- of vergaderruimtes en een koffiebar. Maar het ondernemershuis biedt meer, zo worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd, zijn er altijd collega’s en is er volop ruimte tot samenwerking of coaching.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑