Eerste Montmartre Markt Doesburg op 29 april

Zondag 29 april wordt het nieuwe Montmartre seizoen in Doesburg geopend met de eerste Montmartre markt. In het historische centrum van de Hanzestad Doesburg worden, na het grote succes van de laatste twee jaren, 5 Montmartre Markten georganiseerd.

Die vinden plaats op de laatste zondagen van de maanden april, mei, juni, juli, augustus op de Vischmarkt, de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. Ook de portretschilder en de Franse musette en Django Reinhard muziek ontbreken niet.

De eerste Montmartre markt is op zondag 29 april van 10.00 tot 17.00 uur. De Montmartre markten worden dit jaar verder gehouden op zondag 27 mei, zondag 24 juni, zondag 29 juli en zondag 26 augustus .

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑