In Gasthuiskerk Doesburg houdt Doesburg & Oranje op 21 april om 19.30 uur een Oranjeconcert met een optreden van popkoor In CTRL. Dit concert is een afspiegeling van het concert dat In CTRL begin april gaf in het Musiater in Zevenaar. Dat concert had als thema Our House en nam bezoekers mee in de mijmeringen van een collectant naar zomaar ergens een straat.

Onder leiding van dirigent Esther ter Steeg en met muzikale ondersteuning van pianist Anna Peelen passeert veel bekende popmuziek de revue. Dit muzikale Oranjespektakel is gratis toegankelijk; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Doesburg & Oranje organiseert al vanaf 1910 activiteiten die verband houden met ons koningshuis. Het bekendst is natuurlijk de jaarlijkse viering van Koninginnedag, dat sinds 2014 wordt gevierd als Koningsdag.

Het optreden op zaterdag 21 april begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.