Officiële opening Kunstburg na verbouwing op 21 april

Kunstburg wordt zaterdag 21 april officieel geopend op de nieuwe locatie, Kerkstraat 19. Geen opening met een lintje knippen en een toespraak, maar juist met leuke acties en demonstraties voor klanten.

Bezoekers kunnen de gehele dag langskomen tussen 10.00 en 17.00 uur, om zich te laten inspireren onder het genot van een hapje en een drankje.

Er is een demonstratie met Panpastel en Derwent producten door Julia Woning. Deze demonstratie zal plaatsvinden tussen 10.30 en 15.00 uur.

De andere demonstrateur is Arne van Ree. Hij zal de aquarelproducten van Winsor & Newton demonstreren. Arne is aanwezig van 11.00 tot 16.00 uur.

Op deze dag maken bezoekers kans op diverse mooie prijzen met de kassabonnenactie. Zoals een prachtige Winsor & Newton aquarel set en diverse andere prijzen en waardebonnen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑