Only for Men in Doesburg houdt op 13 en 14 september het evenement De Smaeck van Doesburg. Het gaat om een totaalbeleving voor de moderne man met tal van activiteiten op het gebied van fashion en lifestyle, inclusief smakelijke hapjes uit Doesburg en omgeving.

 

‘Een inspirerend event in en rond de winkel, dat het hele weekend van 13 en 14 september zal duren. De Smaeck van Doesburg sluit perfect aan bij de kerngedachte van Mensperience: een totaalbeleving voor de moderne man. Maar het evenement is uiteraard gericht op de hele familie, dus iedereen is van harte welkom, van jong tot oud’, aldus Frank Corbeek, vestigingsmanager van Only for Men in Doesburg.

 
Twee dagen lang staat alles in het teken van ‘De Smaeck van Doesburg’: zaterdag 13 september van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 14 september van 12.00 tot 17.00 uur. In de winkel en in speciale tenten op het buitenterrein zijn vele shows en activiteiten gepland op het gebied van fashion & lifestyle! En natuurlijk wordt het ook een culinair festijn met vele smakelijke verrassingen uit de Doesburgse regio.


Deelnemers aan het event zijn nog van harte welkom om zich aan te melden. Neem hiervoor contact op met events@onlyformen.nl.