Stadsbierhuys De Waag is in de race voor een plek bij de honderd beste koffiezaken van Nederland. Naast de presentatie van een Koffie Top 100 reikt initiatiefnemer Misset Horeca echter ook een publieksprijs uit en daarvoor heeft eigenaar Roy Kappert jouw stem nodig.

Met veel trots laat Stadsbierhuys De Waag weten bij de beste 125 koffiegelegenheden van Nederland te behoren. Deze bedrijven krijgen nu bezoek van een mystery guest en dat leidt uiteindelijk tot de Koffie Top 100 2017, die initiatiefnemer Misset Horeca in september presenteert.

Publieksprijs
Op die ranglijst heb jij geen invloed. Wel op de winnaar van de publieksprijs. De komende weken kun jij via een speciale pagina je stem uitbrengen op jouw favoriete koffiezaak: Stadsbierhuys De Waag dus.

Het bedrijf met de meeste stemmen wordt uiteindelijk gekroond als winnaar. Stemmen kan via deze link.

Misset Horeca
De Koffie Top 100 is een jaarlijks initiatief van vakblad Misset Horeca. Bedrijven kunnen zich aanmelden en worden bezocht door leden van een deskundige en onafhankelijke jury. De beste 125 gaan door naar de tweede ronde, waarin ze worden bezocht door mystery guests.

Koffie Top 100
Na 18 augustus krijgen ondernemers die de Koffie Top 100 hebben gehaald, daarvan persoonlijk bericht. Op welke plek ze staan, wordt bekendgemaakt tijdens een speciaal event op maandag 25 september in Hilversum.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.