Kitty de Wolf heeft Doesburgse Kruidenthee toegevoegd aan het assortiment van haar taartenwinkel HANS Ouderwets lekker in de Kerkstraat. De ingrediënten zijn mosterdzaad, venkel, karwijzaad, boksdoorn, zoethout, anijs en dille.

‘Het leuke aan deze thee is dat er mosterdzaad in zit’, zo laat Kitty de Wolf weten aan DoesburgDirect.

Mosterd
‘Als je in mosterdstad Doesburg bent geweest, dan mag de Doesburgse Kruidenthee als souvenir niet ontbreken.’ De Wolf, dochter van de bekende Doesburgse banketbakker Hans de Wolf, drinkt de thee zelf (ook) regelmatig.

Zoethout
‘De zoethout die erin zit, geeft een heerlijke licht zoet smaak en daar houd ik van. Dus ook voor de Doesburger een heerlijke thee om te drinken.’

‘Het drinken van de thee verzacht ook bij buikkrampen, maar bij een hoge bloeddruk moet je overmatig gebruik vermijden.’

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.