Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Wetelaar in Doesburg wil een rol spelen tijdens Doesburg 777, het jaarfeest waarbij de 777ste verjaardag van Doesburg wordt gevierd. Dat laat Doesburg 777 weten, die zegt blij verrast te zijn dat het benaderd is door directeur Tineke Kolkman van De Wetelaar.

 

Het hoofddoel van de Stichting Doesburg 777 is het verbinden van zoveel mogelijk Doesburgers.  ‘Om dat doel te bereiken is een zo breed mogelijke deelname van groot belang. De stichting is dan ook erg blij met de reactie van directeur Tineke Kolkman van basisschool De Wetelaar’, aldus Theo Maas van Doesburg 777.

 

Kolkman liet de Stichting Doesburg 777 weten dat De Wetelaar wel wat ziet in een aantal van de thema’s in het Feestjaar. Uit een inventarisatie bij haar collega-leerkrachten bleken de culinaire stad, de verwenstad en het thema kunst en cultuur favoriet. Daarnaast wordt er ook gedacht aan deelname bij het schaatsen, de historische stad, en bij muziek en dans.

 

Om in het Feestjaar zoveel mogelijk aan de wensen en voorkeuren van de Doesburgse lagere school-leerlingen tegemoet te kunnen komen gaat de stichting bij het opstellen van haar begroting rekening alvast houden met deelname van De Wetelaar.