De virtuele aankomst in Parijs van de deelnemers aan ‘Doesburg maakt Stappen’ wordt op 22 juli gevierd met een feestelijke bijeenkomst. De deelnemers van ‘Doesburg maakt Stappen’ zijn de uitdaging aangegaan om iedere dag 10.000 stappen aan beweging te doen, waarmee ze 588 virtuele kilometers hebben afgelegd.

 

De finishbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 22 juli van 19.30 uur tot 20.30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis in Doesburg. Bij deze bijeenkomst wordt de virtuele aankomst in Parijs gevierd.

 

Door iedere dag 10.000 stappen te doen of een vergelijkbare hoeveelheid beweging is dagelijks 7 kilometer afgelegd. Met behulp van een stappenteller zijn de dagelijkse stappen vastgelegd en daarnaast konden diverse andere sport- en bewegingsactiviteiten worden omgerekend naar stappen.

 

In samenwerking met diverse partners zijn in de 12 weken van het programma ‘Doesburg maakt Stappen’ verschillende activiteiten georganiseerd. Deelnemers konden daar binnen het programma gebruik van maken. Bij de finish krijgen de deelnemers een certificaat uitgereikt en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.