De DekaMarkt Doesburg aan de Breedestraat op de Beinum is woensdagochtend onder grote belangstelling geopend. De winkel is verbouwd en beschikt over een groter assortiment.

Wie binnenkort, valt direct de ruime aanblik op. Terwijl het aantal vloeroppervlaktemeters niet is toegenomen, oogt de winkel een stuk groter. Door een efficiëntere indeling is het assortiment uitgebreid met honderden producten.

Nieuw is onder andere de zelfscankassa. Klanten kunnen zelf hun producten scannen en afrekenen. Verder zijn de koelingen tegen de muurwanden geplaatst en bevatten de schappen ‘minder lucht’, waardoor er meer producten kunnen worden geplaatst in de gehele winkel.

Woensdagochtend om 09.00 uur gingen de deuren na anderhalve week verbouwing open. Veel bezoekers keken nieuwsgierig rond in de vernieuwde winkel. Handige informatieborden moeten klanten sneller naar de producten leiden, al bleek het woensdagochtend nog niet altijd even gemakkelijk om de gewenste producten te vinden.

De oude route bij binnenkomst van bloemen, groente en fruit, zuivel en de verse broodafdeling is gehandhaafd. Daartussen staan nieuwe elementen zoals bijvoorbeeld een koeling volledig ingericht met populaire tapasproducten.

DekaMarkt Doesburg nieuw zichzelf een ‘overdekte markt met liefde voor vers, ambachtelijk en uiteraard voordeel’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.